Retourneren:

  1. Meld je retour: Indien de artikelen na aflevering van een bestelling niet naar wens zijn, dan dien je dit binnen 30 dagen na levering te melden. Stuur een mail met de reden van retour, de ordernummer van de bestelling en om welke artikelen het gaat. Let op: Handgemaakte artikelen kunnen niet retour gestuurd worden.
  2. Verstuur na akkoord de retour: Het retourartikel moet binnen 30 dagen na aflevering in de originele verpakking aan ons teruggestuurd worden, ongedragen en zonder beschadigingen. Zorg voor een goed beschermende envelop of verpakking. De verzendkosten van het retourneren zijn voor rekening van de klant en het verzenden geschiedt op eigen risico van de klant.
  3. Zodra we de producten in  goede orde hebben ontvangen (ongedragen en zonder beschadigingen), wordt het bedrag binnen 7dagen teruggestort op de rekening van de klant.

 

Garantie:
Je hebt 1 maand garantie op de geleverde artikelen, vanaf de datum van de orderbevestiging. Mocht iets onverhoopt kapot gaan, dan kan het ter reparatie teruggestuurd worden.

Let op: De garantie is niet van toepassing op:

  • slijtage van artikelen of beschadiging door ondeskundig gebruik van de sieraden
  • verkleuring of vlekken van het metaal door aanraking met water, parfum en andere cosmetica
  • gebroken of beschadigde sieraden/steentjes doordat het sieraad gevallen is
  • verkleuring of slijtage van waxkoord