Uitverkocht

Amber blokje (per stuk)

€ 3,49
Uitverkocht

Amber blokje (per stuk)

€ 3,49


Een echte musthave voor in de woonkamer, kledingkast, auto. Eigenlijk voor elke plek waar jij wil dat het lekker ruikt.

Wil je ze in de kledingkast gebruiken? How to use? Leg ze op een leuk schaaltje in de woonkamer, je kantoor of op het toilet. Er zal zich een fijne geur verspreiden.Stop ze in een zakje en leg ze tussen je kleding of in de auto (uit de zon!)

Wordt de geur minder? Schaaf wat van het blokje en de geur komt weer meer terug.En, gooi dat schaafsel niet weg, stop het in de stofzuiger of in een geur brander.

Let op! De amber geurblokjes zijn niet voor consumptie. Het geurblokje kan vlekken maken, dus leg nooit direct op kleding, stof etc. Leg de blokjes niet in de zon, want dan kunnen ze gaan smelten.

 

4,5 x 3,5 x 2 cm

 

 

geschikt voor het raspen van geurblokjes. Het schaafsel van deze amberblokjes kun je bijvoorbeeld opzuigen met de stofzuiger of gebruiken in combinatie met een geurbrander. Alles voor een intensere verspreiding van de heerlijke geur van de amberblokjes. De rasp heeft maar liefst vier 'schaafkanten', een brede voor- en achterkant en smalle zijkanten. Dit model is gemaakt van metaal en heeft een gouden kleur. De afmetingen zijn 3 x 4 x 8 cm.